Vind billetter til Alphabeat på Horsens Ny Teater

Klik og vind konkurrencen om 2 billetter til Alphabeat i Horsens Ny Teater den 29. november. OBS: Sidste chance for at deltage er mandag den 26. november.

De danske pop-konger (og én dronning) i Alphabeat lægger vejen forbi Horsens Ny Teater torsdag den 29. november. Teatret har sat to billetter på højkant, som du kan vinde ved at svare på et meget nemt spørgsmål – især hvis du læser med her eller følger linket til deres koncert på Horsens Ny Teater. Du kan læse mere om bandet på metroxpress – om en gang, Stine Bramsen løb nøgen rundt på gaden i Silkeborg. Hmmm. Deres seneste album – det er nummer tre i rækken – er næsten netop udkommet og hedder Express Non-Stop. Men i første omgang, vind de billetter og nyd koncerten! (Er du mere til Lars Lilholt-anekdoter, så kan du finde gamle videoklip med ham her.

22. november 2012 by oplevdet
Categories: kultur, musik | Tags: , , , , , , , , , , , , | Skriv en kommentar

Skriv et svar

Required fields are marked *