Hemmeligt, genialt og gratis legeland for børn i Aarhus

20121203-214451.jpg

Legeland er et helt unikt fri- og legested for børn (og voksne) på Frederiksbjerg i Aarhus. På Sct. Anna Gades Skole ved Ingerslevs Boulevard. Der er teaterscene, hvor børnene kan spille mægtige riddereventyr og romantiske kærlighedsdramaer.
At træde ind i Legeland, er som at træde ind i en tredimentionel billedbog, en skov af sanseindtryk, der indspirerer til leg. Et overflødighedshorn af muligheder og udfordringer. Der er teaterscene, hvor børnene kan spille mægtige riddereventyr og romantiske kærlighedsdramaer. Der er dukketeater, udklædningstøj, bøger, spil, planter, dukkehus m.m., og mulighed for at tegne, male, klippe og klistre. Som forælder kan du slappe af med en kop kaffe og et stykke kage, som den venlige dame har bagt. Hun sidder og holder lidt øje mens hun syr endnu flere gigantiske frugter, is og udklædningskjoler til alle de små. Bedst af alt: Det er gratis og åbent for alle børn alle hverdage fra klokken 09:30 – 15:00. Du kan læse et par kommentarer til Legeland her.

03. december 2012 by oplevdet
Categories: børnekultur, kultur | Tags: , , , , , , , , , , , , | Skriv en kommentar

Skriv et svar

Required fields are marked *